Wat zeggen cliënten over mij? 

C.: "Noor heeft onze dochter geleerd om meer te leren voelen wat er in haar lichaam gebeurd maar ook leren vertrouwen op zichzelf. Noor is een ontzettende kundige en lieve vrouw die je heel snel op je gemak laat voelen. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen. "


E.: "Ik vind het heel fijn om bij Noor te komen. Ze kan goed luisteren en verbinding maken. Ik gun het iedereen."
 

R: "Ik had Noor gevraagd om me te helpen met het toelaten van mijn emoties die ik jaren onderdrukt heb. Dit heeft ze op een hele fijne manier gedaan door haar hoge mate van sensitiviteit en inlevingsvermogen in te zetten. Met humor en vooral liefdevol heeft ze me met dit proces geholpen. Het resultaat is voor mij boven verwachting.  Noor heeft me geholpen met de verbinding met mezelf te herstellen,  thuis te komen in mijzelf. Waardoor ik niet alleen mijn emoties toe kan laten, maar ook kan laten voor wat ze zijn: emoties, zonder verklarende verhalen. Dank hiervoor Noor, dank"


E: "Ik ben met mijn beginnende puberdochter bij Noor terecht gekomen i.v.m. soms pittige woede aanvallen. Wij liepen vast in onze aanpak en wij zochten hierbij handvaten.
Noor heeft onze dochter 8 keer gezien. Wij hebben nu een meisje thuis die zeker af en toe nog boos is, maar nu goed weet hoe ze met haar emoties moet omgaan. De extreme aanvallen zijn niet meer voorgevallen. Ook hebben wij als ouders geleerd van Noor hoe we het beste dingen kunnen aanpakken. Ik vond Noor een zeer fijn persoon en ze stelde ons als ouders maar vooral onze dochter erg op haar gemak. Onze dochter vroeg uit zichzelf ook, wanneer mag ik weer naar Noor. Ik zou Noor zeker aanraden! Ze heeft ons ontzettend geholpen. "


P: " Super fijne eerste ervaring bij haptonomie Noor gehad. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar na een aantal sessies kon ik aan mezelf merken dat de haptonomie veel baat had. Er hing een ontspannen sfeer en ik kon mezelf zijn. De rust die haptonomie mij heeft gebracht kon ik me niet van te voren voorstellen. Het zorgden voor velen inzichten en ik vond mezelf beetje bij beetje terug naar een heftige periode. Bedankt! "Z.: " Al na een paar sessies merkte ik zo veel verschil. Ik werd me bewuster van wat er in mijn lichaam gebeurde op momenten dat ik bijvoorbeeld verdrietig werd. Dit zorgde ervoor dat ik mijn emoties beter kon uiten en ze minder opkrop. Het is ook erg helpend als je in een rouwproces zit. 

Ik heb de haptotherapie als heel prettig ervaren, ook dankzij Noor. Noor staat heel erg naast je en kijkt naar wat je nodig hebt. Soms is dat wat meer praten en soms zijn dat bepaalde oefeningen. Noor zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en geeft je de tijd die je nodig hebt. Dat maakte de sessies prettig. "


K.:" Wat een topper is Noor!
Ze heeft me snel weer op weg kunnen helpen. Na veel verschillende hulpverleners gesproken te hebben schoot ik niet op in mijn herstel. Noor wist bij mij precies waar ik spaak liep en heeft het snel los gekregen en mij de juiste handvatten gegeven. "